İl Genel Meclisi Ortaokulu

Vizyon: “Toplumsal erdemi yakalamış, demokratik düşünce yapısı ve evrensel değerlere sahip, kararlı, inançlı, ilkeli, başarıya koşmaktan zevk alan bireylerin yetiştiği örnek bir kurum olmak.”

Misyon: Mutlu, Özgüveni yüksek, Başarılı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-16.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0328 835 6612

WEB - https://igmo.meb.k12.tr

Adres - Dereli Köyü Merkez/Osmaniye

Kütüphane Kitap Sayısı :1902
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - KÖY YERLEŞİM OLARAK OSMANİYE-GAZİANTEP YOLU ÜZERİNE KURULMUŞ VE ŞEHRE ULAŞIM ÇOK KOLAYDIR.

Adres - Dereli Köyü Merkez/Osmaniye

Ulaşım OKUL SERVİS ARAÇLARI VARDIR. ÖĞRETMENLER DOLMUŞ VEYA KENDİ İMKANLARI İLE GİDİP GELMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 8 KM DİR